IKEAs jul

 
 
 
 
Sakta men säkert börjar butikerna att fyllas på med årets julsaker. De senaste dagarna har jag hunnit kika efter julsaker på flera ställen - ICA Maxi, Plantagen, Lagerhaus, Clas Ohlson och slutligen IKEA. Den sistnämnda affären har jag sett fram emot att få se. Förra året köpte jag nämligen en hel del julpynt där! I år blev jag dock lite besviken av det som plockats fram. Sakerna föll mig inte alls lika mycket i smaken denna gången. Bra för ekonomin, i och för sig! ;)

En del av julgransdekorationerna jag köpte förra året finns kvar i år också. Det handlar exempelvis om ett paket med hängande guldfärgade dekorationer. Även guldstjärnan jag köpte finns kvar, även om den då såldes i ett storpack tillsammans med fler prydnader. Jag tycker lika mycket om de här dekorationerna i år, så de kommer absolut att hängas upp i granen igen!
 
Min nya favorit bland årets julsaker är de otroligt söta fågelholkarna! De passar kanske inte som prydnader i julgranen, men är söta nog att hänga upp hemma någonstans även under resten av året!